

Kala võileivatort
Kala võileivatort on värske ja maitseküllane piduroog, mis ühendab õrnade kalakihtide maitse pehme leiva ja kreemja täidisega. Torti valmistatakse kihtidena, kasutades suitsulõhet, mida täiendavad maitsestatud toorjuust, hapukoor ning sidruni nüansid. Maitset lisavad värske till, kapparid, marineeritud kurk ja köögiviljad.
Pealt kaunistatakse kala- ja sidruniviilude, maitserohelise ning kergeks krõmpsuks sobivate lisanditega. Kala võileivatort sobib suurepäraselt pidulikele sündmustele, pakkudes maitset, mis rõõmustab kalasõpru ja toob lauale pidulikkust.
NB! Kaunistus vastavalt hooajale. Kujundus kokkuleppel tellimisel. Võimalik kohandada vastavalt kliendi soovidele.
Tordi kogust võiks arvestada järgmiselt:
Tordi kaal | Inimeste arv |
2.0 kg | 15-20 |
2.5 kg | 20-25 |
3.0 kg | 25-30 |
3.5 kg | 30-35 |
4.0 kg | 35-40 |
Koostisosad
Röstleib, kuumsuitsulõhe, marineeritud kurk, kohupiimapasta (piim), majonees, värskelt pressitud sidrunimahl, sidrunipipar, krevetid soolvees, vähisabad soolvees, till.
Toitumisalane teave
100 grammi kohta: | |
Energiasisaldus (KJ/Kcal) | 1183 kJ/284 kcal |
Rasvad (g) | 17.4 |
Millest küllastunud rasvhapped (g) | 3.8 |
Süsivesikud (g) | 20.2 |
Millest suhkrud (g) | 3.2 |
Valgud (g) | 10.8 |
Kuidained (g) | 2.4 |
Säilitamine ja kasutamine
Säilitada temperatuuril +2°C kuni +6°C. Toodetud Eestis. Tootja: Maitsetuba OÜ.