Red Velvet
Red Velvet tort on elegantne ja ikooniline magustoit, mis püüab pilke oma sügava punase värvi ja luksusliku maitsega. Selle sametine biskviit on pehmelt kakaone ja kergelt hapuka nüansiga, mida täiendab siidine toorjuustukreem. Iga kiht on täiuslikus tasakaalus, pakkudes nii rikkust kui ka kergust. Red Velvet on ideaalne valik nii pidulike sündmuste keskpunktiks kui ka igapäevaseks nautimiseks, kui soovid midagi tõeliselt erilist.
NB! Red Velveti kujundus kokkuleppel tellimisel kliendiga. Võimalik kohandada vastavalt kliendi soovidele. Kaunistused vastavalt hooajale.
Tordi kogust võiks arvestada järgmiselt:
Tordi kaal | Inimeste arv |
2.0 kg | 15-20 |
2.5 kg | 20-25 |
3.0 kg | 25-30 |
3.5 kg | 30-35 |
4.0 kg | 35-40 |
Koostisosad
Või, rafineerimata roosuhkur, kakao, muna, vaniljekauna seemned, nisujahu, sooda, valge veini äädikas, keefir, peensool, punane geeltoiduvärv, värskelt pressitud sidrunimahl, tuhksuhkur, vesi, toorjuust, värsked marjad, mandlilaastud.
Toitumisalane teave
100 grammi kohta: | |
Energiasisaldus (KJ/Kcal) | 1337 kJ/319 kcal |
Rasvad (g) | 19.1 |
Millest küllastunud rasvhapped (g) | 11.5 |
Süsivesikud (g) | 31.4 |
Millest suhkrud (g) | 23.8 |
Valgud (g) | 4.6 |
Kuidained (g) | 1.0 |
Säilitamine ja kasutamine
Säilitada temperatuuril +2°C kuni +6°C. Toodetud Eestis. Tootja: Maitsetuba OÜ.