

Suitsukana-singi võileivatort
Suitsukana-singi võileivatort on maitseküllane ja pidulik roog, mis sobib ideaalselt nii perekondlikeks sündmusteks kui ka tähtpäevadeks. Selle kihid on valmistatud pehmest leivast või saiatoodetest, mis on vaheldumisi täidetud kreemja suitsukana- ja singitäidisega. Maitset täiendavad sageli maitsestatud toorjuust, hapukoor, värske kurk, paprika ja maitseroheline. Pealt kaunistatud suitsukanatükkide, singiviilude ning köögiviljadega, pakub see tort nii silmailu kui ka täiuslikku maitseelamust. Sobib suurepäraselt külmlauale, pakkudes rikkalikku ja tasakaalustatud maitsekooslust.
NB! Kaunistus vastavalt hooajale. Kujundus kokkuleppel tellimisel. Võimalik kohandada vastavalt kliendi soovidele.
Tordi kogust võiks arvestada järgmiselt:
Tordi kaal | Inimeste arv |
2.0 kg | 15-20 |
2.5 kg | 20-25 |
3.0 kg | 25-30 |
3.5 kg | 30-35 |
4.0 kg | 35-40 |
Koostisosad
Röstsaia viilud, suitsukana, sink, riivitud juust, keedetud muna, kurk, toorjuust, hapukoor, majonees, sool, pipar, viilutatud kirsstomatid, paprika, maitseroheline.
Toitumisalane teave
100 grammi kohta: | |
Energiasisaldus (KJ/Kcal) | 1057 kJ/253 kcal |
Rasvad (g) | 16.2 |
Millest küllastunud rasvhapped (g) | 7.8 |
Süsivesikud (g) | 15.4 |
Millest suhkrud (g) | 2.5 |
Valgud (g) | 12.6 |
Kuidained (g) | 1.2 |
Säilitamine ja kasutamine
Säilitada temperatuuril +2°C kuni +6°C. Toodetud Eestis. Tootja: Maitsetuba OÜ.